T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları
GIDA TEKNOLOJİSİ
Ustalık Dönemi Meslek Dersleri
ORTAK DERSLER |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
İnsan Sağlığı ve İş Güvenliği |
||
İş ve İnsan İlişkileri |
||
İşletme |
||
Sigorta ve Vergi Mevzuatı |
||
Çalışma Hukuku |
||
Ekonomi |
||
Muhasebe |
HUBUBAT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Ekmek ve Bisküvi Çeşitleri Üretimi |
||
Gıdalarda Kalite Kontrol |
ÇAY ÜRETİMİ VE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Yeşil Çay Üretimi |
||
Gıdalarda Kalite Kontrol |
ZEYTİN İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Zeytinyağı ve Prina Yağı Üretimi |
||
Gıdalarda Kalite Kontrol |
SEBZE VE MEYVE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Konserve Üretimi |
||
Gıdalarda Kalite Kontrol |
SÜT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Fermente Süt Ürünleri Üretimi-2 |
||
Peynir Üretimi-2 |
||
Gıdalarda Kalite Kontrol |