T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Kalfalık Dönemi Meslek Dersleri
ALAN ORTAK MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Meslekî Gelişim |
||
Beslenme |
||
Hijyen ve Sanitasyon |
AŞÇILIK DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Temel Yiyecek Üretimi |
||
Mutfak Uygulamaları |
||
Türk Mutfağı |
PASTACILIK, TATLICILIK ve ŞEKERLEMECİLİK DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Alkolsüz İçecekler Hazırlama |
||
Temel Hamur Yapım Teknikleri |
||
Pasta Yapım Teknikleri |
||
Tatlı Yapım Teknikleri |
SERVİS ELEMANLIĞI DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Servis Hazırlıkları |
||
Konuk İlişkileri |
||
Servis Yöntemleri |
||
Yemek Gruplarının Servisi |
||
İçeceklerin Servisi |
BARMENLİK DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Servis Hazırlıkları |
||
Konuk İlişkileri |
||
Kokteyller ve Servisi |
||
İçeceklerin Servisi |
FIRINCILIK DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Fırıncılık İşlemleri |
||
Özel Kullanım Amaçlı Ekmekler |
ET VE ET ÜRÜNLERİ İŞLEMECİLİĞİ DAL MESLEK DERSİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Et ve Et Ürünleri Hazırlama |