T.C.
        MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
        Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
            Ustalık Dönemi Meslek Dersleri
          
ORTAK  DERSLER  | 
              Ders Bilgi Formu  | 
              Modüller  | 
            
İnsan Sağlığı ve İş Güvenliği  | 
              ||
İş ve İnsan İlişkileri  | 
              ||
İşletme  | 
              ||
Sigorta ve Vergi Mevzuatı  | 
              ||
Çalışma Hukuku  | 
              ||
Ekonomi  | 
              ||
Muhasebe  | 
              
 AŞÇILIK DAL MESLEK DERSLERİ  | 
               Ders Bilgi Formu  | 
               Modüller  | 
            
Uluslar Arası Özel Çorbalar ve Açık Büfe  | 
              ||
Özel Servis Yiyecekleri  | 
              
 PASTACILIK, TATLICILIK ve ŞEKERLEMECİLİK DAL MESLEK DERSİ  | 
               Ders Bilgi Formu  | 
               Modüller  | 
            
Özel Pasta ve Şekerleme Yapım Teknikleri  | 
              
 SERVİS ELEMANLIĞI DAL MESLEK DERSLERİ  | 
               Ders Bilgi Formu  | 
               Modüller  | 
            
Konuk Masasında Servis  | 
              ||
Mesleki Yabancı Dil   | 
              
 BARMENLİK DAL MESLEK DERSLERİ  | 
               Ders Bilgi Formu  | 
               Modüller  | 
            
Şarap ve Diğer Alkollü İçeceklerin Servisi  | 
              ||
Mesleki Yabancı Dil  | 
              
 FIRINCILIK DAL MESLEK DERSİ  | 
               Ders Bilgi Formu  | 
               Modüller  | 
            
Ekmek Üretimindeki Düzenlemeler  | 
              
 ET VE ET ÜRÜNLERİ İŞLEMECİLİĞİ DAL MESLEK DERSİ  | 
               Ders Bilgi Formu  | 
               Modüller  | 
            
Et ve Et Ürünleri Düzenlemeleri  |