T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Ustalık Dönemi Meslek Dersleri
ORTAK DERSLER |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
İnsan Sağlığı ve İş Güvenliği |
||
İş ve İnsan İlişkileri |
||
İşletme |
||
Sigorta ve Vergi Mevzuatı |
||
Çalışma Hukuku |
||
Ekonomi |
||
Muhasebe |
AŞÇILIK DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Uluslar Arası Özel Çorbalar ve Açık Büfe |
||
Özel Servis Yiyecekleri |
PASTACILIK, TATLICILIK ve ŞEKERLEMECİLİK DAL MESLEK DERSİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Özel Pasta ve Şekerleme Yapım Teknikleri |
SERVİS ELEMANLIĞI DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Konuk Masasında Servis |
||
Mesleki Yabancı Dil |
BARMENLİK DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Şarap ve Diğer Alkollü İçeceklerin Servisi |
||
Mesleki Yabancı Dil |
FIRINCILIK DAL MESLEK DERSİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Ekmek Üretimindeki Düzenlemeler |
ET VE ET ÜRÜNLERİ İŞLEMECİLİĞİ DAL MESLEK DERSİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Et ve Et Ürünleri Düzenlemeleri |