T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları

GIDA TEKNOLOJİSİ
Kalfalık Dönemi Meslek Dersleri

ALAN ORTAK MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Meslekî Gelişim
Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Kimyası
Maddede Temel Değişim ve Ölçümler

HUBUBAT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Tahıl Taneleri ve Kurubakliyatları Satışa Hazırlama
Öğütme Teknolojisi
Makarna ve Bisküvi Üretimi
Ekmek Üretim Teknolojisi

ÇAY ÜRETİMİ VE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Çaylık Oluşturma ve Hasat
Bitkisel Çay Üretimi
Siyah Çay Üretimi
Çay Ambalajlama

ZEYTİN İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Sofralık Zeytin Üretimi
Sofralık Zeytin Çeşitleri Üretimi
Zeytin ve Ürünlerini Ambalajlama

SEBZE VE MEYVE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Sebze ve Meyveleri Satışa Hazırlama
Kurutulmuş Sebze, Meyve ve Turşu Üretimi
Dondurulmuş Sebze ve Meyve Üretimi
Reçel ve Marmelat Üretimi

SÜT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri Üretimi
Tereyağı ve Dondurma Üretimi
Fermente Süt Ürünleri Üretimi-1
Peynir Üretimi-1

© Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü-2010
Sayfalar en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlükte görüntülenebilir.