T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü
Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları
GIDA TEKNOLOJİSİ
Kalfalık Dönemi Meslek Dersleri
ALAN ORTAK MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Meslekî Gelişim |
||
Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon |
||
Gıda Kimyası |
||
Maddede Temel Değişim ve Ölçümler |
HUBUBAT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Tahıl Taneleri ve Kurubakliyatları Satışa Hazırlama |
||
Öğütme Teknolojisi |
||
Makarna ve Bisküvi Üretimi |
||
Ekmek Üretim Teknolojisi |
ÇAY ÜRETİMİ VE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Çaylık Oluşturma ve Hasat |
||
Bitkisel Çay Üretimi |
||
Siyah Çay Üretimi |
||
Çay Ambalajlama |
ZEYTİN İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Sofralık Zeytin Üretimi |
||
Sofralık Zeytin Çeşitleri Üretimi |
||
Zeytin ve Ürünlerini Ambalajlama |
SEBZE VE MEYVE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
Sebze ve Meyveleri Satışa Hazırlama |
||
Kurutulmuş Sebze, Meyve ve Turşu Üretimi |
||
Dondurulmuş Sebze ve Meyve Üretimi |
||
Reçel ve Marmelat Üretimi |
SÜT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ |
Ders Bilgi Formu |
Modüller |
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri Üretimi |
||
Tereyağı ve Dondurma Üretimi |
||
Fermente Süt Ürünleri Üretimi-1 |
||
Peynir Üretimi-1 |