T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları

GIDA TEKNOLOJİSİ
Ustalık Dönemi Meslek Dersleri

ORTAK DERSLER
Ders Bilgi Formu
Modüller
İnsan Sağlığı ve İş Güvenliği
İş ve İnsan İlişkileri
İşletme
Sigorta ve Vergi Mevzuatı
Çalışma Hukuku
Ekonomi
Muhasebe

HUBUBAT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Ekmek ve Bisküvi Çeşitleri Üretimi
Gıdalarda Kalite Kontrol

ÇAY ÜRETİMİ VE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Yeşil Çay Üretimi
Gıdalarda Kalite Kontrol

ZEYTİN İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Zeytinyağı ve Prina Yağı Üretimi
Gıdalarda Kalite Kontrol

SEBZE VE MEYVE İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Konserve Üretimi
Gıdalarda Kalite Kontrol

SÜT İŞLEME DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Fermente Süt Ürünleri Üretimi-2
Peynir Üretimi-2
Gıdalarda Kalite Kontrol

© Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü-2010
Sayfalar en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlükte görüntülenebilir.