T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Kalfalık Dönemi Meslek Dersleri

ALAN ORTAK MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Meslekî Gelişim
Beslenme
Hijyen ve Sanitasyon

AŞÇILIK DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Temel Yiyecek Üretimi
Mutfak Uygulamaları
Türk Mutfağı

PASTACILIK, TATLICILIK ve ŞEKERLEMECİLİK DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Alkolsüz İçecekler Hazırlama
Temel Hamur Yapım Teknikleri
Pasta Yapım Teknikleri
Tatlı Yapım Teknikleri

SERVİS ELEMANLIĞI DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Servis Hazırlıkları
Konuk İlişkileri
Servis Yöntemleri
Yemek Gruplarının Servisi
İçeceklerin Servisi

BARMENLİK DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Servis Hazırlıkları
Konuk İlişkileri
Kokteyller ve Servisi
İçeceklerin Servisi

FIRINCILIK DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Fırıncılık İşlemleri
Özel Kullanım Amaçlı Ekmekler

ET VE ET ÜRÜNLERİ İŞLEMECİLİĞİ DAL MESLEK DERSİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Et ve Et Ürünleri Hazırlama

© Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü-2010
Sayfalar en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlükte görüntülenebilir.