T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Meslekî Eğitim Merkezleri Öğretim Programları

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Ustalık Dönemi Meslek Dersleri

ORTAK DERSLER
Ders Bilgi Formu
Modüller
İnsan Sağlığı ve İş Güvenliği
İş ve İnsan İlişkileri
İşletme
Sigorta ve Vergi Mevzuatı
Çalışma Hukuku
Ekonomi
Muhasebe

AŞÇILIK DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Uluslar Arası Özel Çorbalar ve Açık Büfe
Özel Servis Yiyecekleri

PASTACILIK, TATLICILIK ve ŞEKERLEMECİLİK DAL MESLEK DERSİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Özel Pasta ve Şekerleme Yapım Teknikleri

SERVİS ELEMANLIĞI DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Konuk Masasında Servis
Mesleki Yabancı Dil

BARMENLİK DAL MESLEK DERSLERİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Şarap ve Diğer Alkollü İçeceklerin Servisi
Mesleki Yabancı Dil

FIRINCILIK DAL MESLEK DERSİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Ekmek Üretimindeki Düzenlemeler

ET VE ET ÜRÜNLERİ İŞLEMECİLİĞİ DAL MESLEK DERSİ
Ders Bilgi Formu
Modüller
Et ve Et Ürünleri Düzenlemeleri

© Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü-2010
Sayfalar en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlükte görüntülenebilir.